Våra tjänster

Vi på A-rörinspektion är experter på rör och att se till att du alltid har fräscha rör. Vi kan till exempel hjälpa dig med VA utredningar, besiktning av rörläggning, rörinspektion, högtrycksspolning och slamsugning. Du kan dessutom hyra minigrävare av oss.

VA-utredningar

Har det uppstått några problem kan vi hjälpa dig med olika VA utredningar. Det kan innebära att vi gör en besiktning och en inspektion av rören och ser vad som behöver åtgärdas.

Besiktning av rörläggning

Att besiktiga rören som hör till din fastighet kan vara en bra idé även om det inte finns några problem. En besiktning kan användas förebyggande, så att svaga punkter kan åtgärdas innan problem uppstår. Den kan också vara till nytta till exempel om fastigheten ska säljas. Går det att intyga att rören är i fint skick går det också att höja priset.

Rörinspektion

Vid rörinspektion görs undersökningen av rören med hjälp av kamera. Med en fastighetskamera kan vi nå 60 meter och vi kan dessutom använda en vagnkamera som kan nå upp till 200 meter. På det sättet kan vi gå igenom hela rörsystemet. Det blir möjligt att hitta försvagningar i rör, sprickor, föremål som fastnat i rören eller annat som kan ställa till besvär.

Högtrycksspolning

Rör blir igentäppta förr eller senare och de allra flesta saker som proppar igen kan försvinna med en högstrycksspolning. Det är en miljövänlig lösning eftersom det är kraften i trycket som gör rören rena.

Slamsugning

Slamavskiljare och septiktankar behöver slamsugas då och då för att det ska gå att undvika stopp. Vi kan hjälpa dig både vid förebyggande slamsugning och om ett stopp uppstått.

Hyr minigräv

En minigrävare är en liten grävmaskin som kan behövas vid olika typer av jobb. Har du behov av en minigrävare kan du hyra den av oss.

Därför ska du välja oss

A-Rörinspektion AB är en professionell rörinspektionsfirma.

Vi har arbetat inom branschen i många år. Du kan alltid känna dig säker när du anlitar oss.

Inget jobb är för stort eller för litet för oss på A-Rörinspektion. Vi är lyhörda på vad just du behöver hjälp med.

Med avancerad teknik hjälper vi dig hitta vad som är fel på dina rör.

Skicka en offertförfrågan till oss.

Begär offert

För att du ska få den bästa upplevelsen när du besöker oss använder vi cookies på vår hemsida.
Du kan läsa mer i vår intregritetspolicy