VA-utredning

Vi hjälper dig med VA-utredningar i Stockholm med service i toppklass.

Lämna VA-utredningen till oss

Vi på A-Rörinspektion står redo att hjälpa dig med en VA-utredning när du är i behov. Tjänsten innefattar att du får hjälp med en fysisk undersökning av en plats där du önskar tillämpa avlopp såväl som utlopp. Under en utredning har du också möjlighet att luta dig tillbaka och låta oss sköta allt som har med kontakt med kommunen att göra, såväl som att du kan få hjälp att skicka in och få ett upprättande av ansökan för ett tillstånd.

Det är viktigt att du säkerställer att din tomt är så optimal som möjligt och det är här som vi kommer in i bilden. Vi kan hjälpa dig att ta fram en bra och tydlig situationsplan för att säkerställa att fastighetsgränserna följs såväl som att underlätta tillfartsvägar för att garantera att slamtömningar kommer att gå så smidigt som möjligt i framtiden.

Vi hjälper dig!

VA-utredningar är viktigt!

En utredning är viktig av många anledningar. Hade man fått dra avlopp och utlopp hur som helst hade nog många grannar blivit väldigt upprörda och risken är också stor att det hade lett till många andra typer av problem, t.ex. att du sätter ett utlopp för nära bostaden eller att något är felkopplat. Du behöver således se till att du har de korrekta uppgifterna om de markförhållanden som finns på platsen, något som vi mer än gärna hjälper dig med. Skulle du även önska förslag på en entreprenör så har vi många bra kontakter.

VA-utredningar

Skicka en offertförfrågan till oss.

Begär offert

För att du ska få den bästa upplevelsen när du besöker oss använder vi cookies på vår hemsida.
Du kan läsa mer i vår intregritetspolicy